TAPAHTUMAINFO

Helsinki Half Marathon juostaan 12.6.2021

AIKATAULU

Helsinki Half Marathon juostaan lauantaina 12.6.2021.

LÄHTÖ

Helsinki Half Marathonin lähtö sijaitsee Töölönlahdenpuiston läheisyydessä Helsingin keskustassa. Tarkempi lähtöpaikka päivitetään lähempänä tapahtumaa.

MAALI

Helsinki Half Marathonin maalialue sijaitsee Helsingin keskustassa Töölönlahdenpuistossa.

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatori sijaitsee maalialueen välittömässä läheisyydessä Töölönlahdenpuistossa.

INFOPISTE

Infopiste sijaitsee Töölönlahdenpuistossa kilpailutoimistossa.

ILMOITTAUTUMINEN

Lue lisää ilmoittautumisesta Ilmoittaudu-sivulta. 

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa taittaa, vaan sen tulee olla näkyvissä koko matkan ajan. Kilpailunumeron nouto tapahtuu kisatoimistosta  kisaviikolla. Voit noutaa samalla myös kaverisi numeron.

Vain omalla juoksunumerolla juokseminen on sallittua ja toisen juoksijan numerolla juokseminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kiellettyä.

Kisatoimiston alustava aukioloajat:
Perjantai 11.6. klo 12.00-20.00
Lauantai 12.5. klo 7.00-11.00

PAITA

HHM2020 paita on myynnissä ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 12 € ja kilpailutoimistosta 15 € hintaan. Paita on noudettavissa kisatoimistosta numeroiden noudon yhteydessä. Paitaa ei toimiteta postitse.

Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan ja haluat tilata paidan, niin se onnistuu klikkaamalla tästä

VARUSTESÄILYTYS

Varustesäilytys on ilmainen juoksijoille ja avoinna tapahtumapäivänä klo 7.00-12.00. Jätäthän tavarasäilytykseen tulevan omaisuutesi numeroiden jaon yhteydessä saatavaan varustepussiin. Muistathan kiinnittää pussin hihnaan tarran, johon merkitset kilpailunumerosi. Varusteesi saat takaisin kilpailunumeroasi vastaan, joten säilytäthän numerosi.

AFTER RUN

Tulossa jälleen 2021!

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

Helsinki Half Marathonin maksimisuoritusaika on kolme (3) tuntia. Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme poistamaan reitiltä ne juoksijat jotka eivät kykene kolmen tunnin loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

HHM:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

ELIITTIJUOKSIJAT

Vuonna 2020 tai 2021 seuraavien aikojen alittaneet pääsevät osallistumaan ilmaiseksi mukaan:

Miehet
5000 m/5 km 15.30
10 000 m/10 km 32.30
Puolimaraton 1.12.00
Maraton 2.40.00

Naiset
5000 m/5 km 17.30
10 000 m/10 km 36.30
Puolimaraton 1.21.00
Maraton 3.00.00

Eliittijuoksijoiden osallistumisessa, majoitusjärjestelyissä ja matkakorvauksissa ota yhteys:

Tuomo Salonen
Athletes’ Liaison for Helsinki Half Marathon
tuomo.salonen(at)runhigh.fi
IAAF Authorised Athletes’ Representative

HASHTAGIT

#HHM2021 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon

HOTELLI

TBA

JUOMAPISTEET

Helsinki Half Marathonin reitillä on alustavasti kuusi (6) juomapistettä.

Juomapisteiden tarkemmat sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Juotavaa tarjolla myös maalihuollossa.

IKÄRAJA

Helsinki Half Marathonilla ikäraja on 15-vuotta (Vuonna 2006 syntyneet ja tätä vanhemmat voivat osallistua).

JÄNISPALVELU

Helsinki Half Marathonilla vuonna 2021 on taas tarjolla hyvä määrä jäniksiä tahdittamassa sinut huippusuoritukseen!

Jänisten tavoiteajat alustavasti:  1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55, 2:00, 2:10, 2:20, 2:30 , 2:45 ja 3:00

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

MITALI

Jokainen maaliintullut saa upean HHM2021 mitalin.

PASTA PARTY

Tulossa jälleen 2021!

PALKINNOT

  • Yleisen sarjan (N/M) kolme ensimmäistä sekä ikäsarjojen voittajat palkitaan palkintopokaalein.

REITTI

Helsinki Half Marathonin 2021 reitti starttaa Helsingin keskustasta. Kauniin reitin varrella voit nauttia myös useista Helsingin nähtävyyksistä!

Vuoden 2021 reitti päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Katso HHM2020 reittikartta täältä!

NUORISOALENNUS

Oletko tapahtuman aikaan 25-vuotias tai nuorempi (syntynyt 13.6.1995 tai myöhemmin)? Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi NUORISO2021 ja saat 25 % alennuksen ilmoittautumismaksusta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtuman ilmoittautumislomakkeelta, ks. Ilmoittaudu-sivu. Nuorisoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai hyödyntää sen jälkeen, kun ilmoittautuminen on tehty. Nuorisoalennus ei ole voimassa jälki-ilmoittautuville.

SARJAT

HHM sarjat ovat Suomen Urheiluliiton ja IAAF:n sääntöjen mukaisesti: Miehet yleinen, Naiset yleinen, minkä lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55  ja 60 sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat.Lisäksi tapahtumassa on oma sarja muunsukupuolisille.

SUIHKUT

TBA

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TULOKSET

Tapahtumassamme on käytössä livetulospalvelu.
Linkki vuoden 2020 tuloksiin!

VAPAAEHTOISEKSI

Oletko kiinnostunut tekemään vapaaehtoistyötä Helsinki Half Marathonilla?
Hae vapaaehtoiseksi täällä!

Osallistuminen ja osallistumisen siirtäminen tai peruminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. 

OSALLISTUMISEN SIIRTO

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan (12.6.2021)

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 12.5.2021 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 11.6.2021.

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (6.6.2021 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen #werunhelsinki -tapahtumaan (11.6.2021 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (@) helsinkihalfmarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiseen tapahtumaan)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

FORCE MAJEURE

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, noudatetaan ylivoimaista estettä koskevia ehtoja ja lainsäädäntöä. Järjestäjä ei ole näissä tilanteissa vahingonkorvausvelvollinen aiheutuneista kuluista. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos olet saanut ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen ja maksoit osallistumismaksun, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@helsinkihalfmarathon.fi

Huom! Toisen nimellä tai numerolla juokseminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty!

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaeduilla.

Liikuntaeduilla maksaessasi tee ilmoittautuminen normaalisti ja valitse maksutavaksi liikuntaedut. Tämän jälkeen suorita maksu täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

HHM:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.