BMW Helsinki Half Marathon - Yhteistyökumppanit

Tältä sivulta löydät tietoa tapahtuman yhteistyökumppaneista

BMW-Helsinki-Half-Marathon_negative

Title Partner

BMW on BMW Helsinki Half Marathonin nimikumppani vuosina 2023-2024! BMW Group on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista laadukkaita henkilöautoja ja moottoripyöriä valmistavista yrityksistä. BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan.

Tutustu BMW:n toimintaan tarkemmin täällä!

Pääyhteistyökumppanit

Runner’s High on vuonna 2011 perustettu juoksutapahtumia ja juoksuvalmennusta tarjoava yritys pääkaupunkiseudulla. Tilaa treeniohjelma, ilmoittaudu mukaan juoksutekniikkakurssille tai tule tasotestiin selvittämään henkilökohtaiset sykerajasi!

Tutustu Runner’s High:n palveluihin täällä!

New Balance on vuonna 2023 Helsinki Half Marathonin pääyhteistyökumppani. New Balancelta löydät tyylikkäimmät juoksukengät, juoksuvaatteet ja juoksuvarusteet niin treeneihin kuin kisoihinkin.

Tutustu New Balancen verkkokauppaan täällä!

Björn Borg on ruotsalainen urheiluvaatemerkki ihmisille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmaksi.

Björn Borg valmistaa kaikki tuotteet intohimolla ja takaa, että vaatteissa yhdistyvät toiminnallisuus, täydellinen istuvuus sekä kestävä laatu. Ne eivät vain muuta sitä miltä näytät vaan tärkeimpänä ne muuttavat sen miltä sinusta tuntuu.  

Tutustu Björn Borgin verkkokauppaan täällä!

Varte-konserni on suomalainen perheomistuksessa oleva talonrakennusalan yritys, jolla on jo yli 25 vuotinen taival takanaan. 

Yrityksen vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja tärkein kilpailukeino on hyvä laatu.

Tutustu Varten toimintaan täällä!

Yhteistyökumppanit

Vatsaystävällistä ja luonnollista treeniruokaa aktiiviseen elämään! 

Tutustu NOSHTin tuotteisiin täällä!

High Zone tuo lisää suorituskykyä arkeen, juhlaan ja treeneihin. Hyvinvoinnin ammattilaisemme auttavat sinua voimaan paremmin.

High Zone tarjoaa klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja ravintovalmennusta. Lähtökohtanamme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tutustu High Zonen nettisivuihin osoitteessa https://highzone.fi/

Lisää tehoa treeneihin! TEHOn valikoimista löydät kaiken tarpeellisen yltääksesi entistä parempiin suorituksiin.

Tutustu TEHO-tuotteisiin täällä!

Tahini, eli 100%:nen seesaminsiementahna, tuo smoothieen lisää kuitua, proteiinia, kivennäisaineita ja pehmeää rasvaa. Tahinismoothie on helposti mukaan otettava, missä tahansa nautittava, tasapainoinen ja herkullinen välipala.

Tutustu Baba Foodsin tahinismoothieihin täällä!

Seeberger on saksalainen perheyritys, jonka oranssien pussien pähkinät, kuivatut hedelmät ja pähkinäsekoitukset takaavat luonnollisen herkkuhetken.

Tutustu Seebergerin luonnollisiin tuotteisiin täällä!

Run in Finland on avoin yhteisö, joka esittelee Suomen juoksutapahtumia.

Tutustu Run in Finlandin toimintaan ja tapahtumakalenteriin täällä!

 

There is taste in life! A.Le Coq tuo tapahtumaan kaksi alkoholitonta olutta, joista ei makua puutu: täyteläisen maltainen, vaalea A.Le Coq Bohemian lager 0,0% sekä aromihumaloitu A.Le Coq IPA 0,3%.

Tutustu alkoholittomiin A.Le Coq tuotteisiin täällä!

Tutustu terveellisiin Castus-tuotteisiin tästä!

Haluatko tapahtuman yhteistyökumppaniksi?

Otamme mukaan tapahtumaan mielellämme uusia yhteistyökumppaneita. Ole yhteyksissä sähköpostitse osoitteeseen info@helsinkihalfmarathon.fi ja pohditaan mitä voisimme tehdä yhdessä!