bmw Helsinki Half Marathon 7.6.2025 - Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät tapahtuman järjestäjän yhteystiedot ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

BMW-Helsinki-Half-Marathon_negative

Ota yhteyttä

Kysyttävää BMW Helsinki Half Marathonista?

Suurimpaan osaan järjestelyihin liittyvistä kysymyksistä löydät vastauksen joko Usein Kysytyistä Kysymyksistä alta tai tapahtumainfosta.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Tavoitat tapahtuman järjestäjän parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@helsinkihalfmarathon.fi

Usein kysytyt kysymykset

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto juoksunumerosta ennen kisatoimiston aukeamista. Jos viestiä ei näy (katsoithan myös roskapostikansion!), niin ei hätää – saat juoksunumeron myös nimelläsi. Voit siis tulla kisatoimistoon, ja selvitetään asia 🙂

Ilmoittautuminen onnistuu helposti ilmoittautumispalvelun kautta. Linkin ilmoittautumispalveluun löydät Ilmoittaudu-sivulta.

Voit noutaa kisanumerosi kilpailutoimistosta. Lisätietoja numeron noudosta päivitetään lähempänä tapahtumaa tapahtumainfoon.

Kyllä voit, tervetuloa kisatoimistoon!

Kyllä voit! Valitse vain ilmoittautumisen yhteydessä maksutavaksi ’liikuntaetu’, ja seuraa ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä tulevia ohjeita.

Jos olet tehnyt ilmoittautumisen valiten maksutavaksi liikuntaedun, eikä maksuasi jostain syystä näy, olemme sinuun yhteydessä ennen tapahtumaa. 

Voit tarkistaa ilmoittautumisesi täältä. Tarkista, että nimesi löytyy sivun alalaidasta löytyvästä ”Tapahtumaan osallistujat” luettelosta. HUOM! Jos olet valinnut ilmoittautumisen yhteydessä, että nimesi ei saa näkyä osallistujalistalla, niin siinä tapauksessa nimi ei löydy listalta, vaikka ilmoittautuminen olisikin kunnossa.

Voit tarkistaa ilmoittautumisesi myös sähköpostistasi. Ilmoittautessasi tapahtumaan olet saanut ilmoittautumisestasi vahvistusviestin sähköpostiisi. Voit etsiä vahvistusviestiä sähköpostistasi hakusanalla ”Eventilla”.

Sinun ei tarvitse ilmoittaa muuttuneesta tavoiteajasta. Lähdössä jakaudutaan lähtökarsinoihin tavoiteajan mukaisesti oman valinnan mukaan, joten voit vain ryhmittyä uuden tavoiteaikasi mukaiseen lähtökarsinaan.