TAPAHTUMAINFO

Helsinki Half Marathon ja Kids Run Helsinki juostaan 6.6.2020!

AIKATAULU

Päivitetään keväällä 2020.

 

LÄHTÖ

Helsinki Half Marathonin lähtö on 6.6.2020 alustavasti klo 8.30 Alvar Aallon kadulta. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä ja lähtöalue on jaettu tavoiteajan mukaisiin karsinoihin.

MAALI

Helsinki Half Marathonin maalialue sijaitsee Karamzininrannassa Finlandia-talon edustalla.

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatori sijaitsee maalialueen välittömässä läheisyydessä Finlandia-talon edustalla.

INFOPISTE

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa taittaa, vaan sen tulee olla näkyvissä koko matkan ajan. Kilpailunumeron nouto tapahtuu kisatoimistosta  kisaviikolla. Voit noutaa samalla myös kaverisi numeron.

Kisatoimiston aukioloajat:

  • Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

PAITA

HHM2020 paita on myynnissä ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 12 €. Paita on noudettavissa kisatoimistosta numeroiden noudon yhteydessä. Paitaa ei toimiteta postitse.

Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan ja haluat tilata paidan, niin se onnistuu klikkaamalla tästä

VARUSTESÄILYTYS

Varustesäilytys on ilmainen juoksijoille ja avoinna tapahtumapäivänä klo 7.00-13.00. Jätäthän tavarasäilytykseen tulevan omaisuutesi numeroiden jaon yhteydessä saatavaan varustepussiin. Muistathan kiinnittää pussin hihnaan tarran, johon merkitset kilpailunumerosi. 

AFTER RUN

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

Helsinki Half Marathonin maksimisuoritusaika on kolme (3) tuntia. Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme poistamaan reitiltä ne juoksijat jotka eivät kykene kolmen tunnin loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

HHM:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

ELIITTIJUOKSIJAT

Vuonna 2018 tai 2019 seuraavien aikojen alittaneet pääsevät osallistumaan ilmaiseksi mukaan:

Miehet
5000 m/5 km 15.30
10 000 m/10 km 32.30
Puolimaraton 1.12.00
Maraton 2.40.00

Naiset
5000 m/5 km 17.30
10 000 m/10 km 36.30
Puolimaraton 1.21.00
Maraton 3.00.00

Eliittijuoksijoiden osallistumisessa, majoitusjärjestelyissä ja matkakorvauksissa ota yhteys:

Tuomo Salonen
Athletes’ Liaison for Helsinki Half Marathon
tuomo.salonen(at)runhigh.fi
IAAF Authorised Athletes’ Representative

HASHTAGIT

#HHM2020 #WeRunHelsinki, #KidsRunHelsinki ja #HelsinkiHalfMarathon

HOTELLI

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

JUOMAPISTEET

Helsinki Half Marathonin reitillä on kuusi (6) juomapistettä.

Juomapisteiden tarkemmat sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

Juotavaa tarjolla myös maalihuollossa.

IKÄRAJA

Helsinki Half Marathonilla ikäraja on 15-vuotta (Vuonna 2005 ja tätä vanhemmat voivat osallistua).

JÄNISPALVELU

Helsinki Half Marathonilla vuonna 2019 on taas tarjolla hyvä määrä jäniksiä tahdittamassa sinut huippusuoritukseen!

Jänisten ajat päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

OSALLISTUJALISTA

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

PASTA PARTY

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

PALKINNOT

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

REITTI

Helsinki Half Marathonin 2020 alustava reitti alkaa Kansalaistorin edestä Alvar Aallon kadulta, josta jatketaan Baanan kautta kohti merellistä Helsinkiä. Kauniin reitin varrella voit nauttia myös useista Helsingin nähtävyyksistä! Katso HHM2019 reittikartta täältä!

RYHMÄT

Haluamme kannustaa ryhmiä mukaan tapahtumaamme! Ehkä olette työ-, polttari- tai kaveriporukka, joka haluaisi ilmoittautua ryhmänä tapahtumaamme? Yli 5 henkilön ryhmille tarjoamme alennusta voimassa olevasta hinnasta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Ota yhteyttä: info@helsinkihalfmarathon.fi

SARJAT

HHM sarjat ovat Suomen Urheiluliiton ja IAAF:n sääntöjen mukaisesti: Miehet yleinen, Naiset yleinen, minkä lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55  ja 60 sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat.Lisäksi tapahtumassa on oma sarja muunsukupuolisille.

SUIHKUT

Tieto päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TULOKSET

Tapahtumassamme on käytössä livetulospalvelu. Linkki vuoden 2020 tuloksiin päivitetään ennen tapahtumaa. Vuoden 2019 tulospalvelun löydät täältä.

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 7.6.2019 mennessä.
Osallistuminen on mahdollista siirtää myös toiselle henkilölle (4.6.2019 mennessä) tai saman vuoden toiseen #werunhelsinki -tapahtumaan 5 euron siirtomaksua vastaan 7.6.2019 mennessä. Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä info (@) helsinkihalfmarathon.fi.

Ohjeet toiselle henkilölle siirrettäessä (4.6.2019 mennessä):

  1. Kirjaudu omille sivuillesi: https://secure.onreg.com/onreg2/personal/index.php?eventid=4160&company=2&language=fi
  2. Valitse “Siirrä osallistuja/myy osallistuminen”
  3. Näytölle ilmestyy koodi, ota se talteen ja anna koodi tilallesi tulevalle osallistujalle
  4. Uusi osallistuja mainitsee koodin ilmoittautuessaan tapahtumaan ja maksaa 5 EUR siirtomaksun

Ohjeet toiselle henkilölle siirrettäessä 5.6.-7.6.2019: Siirto on mahdollinen 10 EUR siirtomaksulla. Ota yhteyttä info (@) helsinkihalfmarathon.fi

OSALLISTUJALISTA

Mukana olevat juoksijat löydät täältä.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä ilmoittautumispalvelumme tarjoajaan Ultimate Sports Serviceen: mail@ultimate.dk

Huom! Toisen nimellä juokseminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty!

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaseteleistä otamme vastaan Smartum-, Virike- ja Eazybreak-setelit.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 4.6.2020 mennessä.

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (1.6.2020 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen #werunhelsinki -tapahtumaan (4.6.2020 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (@) helsinkihalfmarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiseen tapahtumaan)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info (at) helsinkihalfmarathon.fi

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaeduilla.

Liikuntaeduilla maksaessasi tee ilmoittautuminen normaalisti ja valitse maksutavaksi liikuntaedut. Tämän jälkeen suorita maksu täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

HHM:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.