Elina Vastakosken ensimmäinen Helsinki Half Marathon oli vuonna 2017, jolloin hän toimi reittivastaavana HHM-reitin Hermanni-Pasila-Alppila välillä. Seuraavana vuonna tapahtumien osa-aikaisuus vaihtui täysipäiväiseen työskentelyyn Runner’s High:n tapahtumien sekä valmennuspalveluiden parissa. Vuosi 2017 oli myös toistaiseksi viimeinen vuosi reitin varrella, nykyisellään toimenkuva on edelleen vaihteleva, mutta pääpaino on osallistujien parissa puuhaaminen.

– Reittihommat jäivät pian omalta osaltani historiaan, kun loikkasin mukaan täyspäiväisesti kisaorganisaatioon. Otan koppia Helsinki Half Marathonilla tällä hetkellä muun muassa asiakaspalvelusta, kumppanuuksista, kisatoimistosta, vapaaehtoisista sekä markkinoinnista. Ja voihan minut joskus nähdä kisapäivää edeltävänä iltanakin banderolleja suoristelemasta maalisuoralta!

 

Elinan oma urheilutausta on enemmän temppuilun ja jumppailun maailmasta. Kilpacheerleading-uran päätyttyäkin harrastuksista on löytynyt monipuolisia kehonhallintaa vaativia lajeja telinevoimistelusta team gymiin. Juostuakin tulee luonnollisesti oheislajina. Elinan löytää myös organisoimasta ja valmentamasta tänä keväänä Jätkäsaaressa startanneen High Trainingin harjoituksia, joista löytyy erinomainen kattaus ulkoilmassa urbaanissa ympäristössä toteutettavia ryhmätreenejä kehonpainoharjoittelusta ja outdoor crosstrainingistä porrastreeneihin.

Elinan innostus tapahtumatyöskentelyyn käynnistyi hänen opiskellessaan Haaga-Heliassa Vierumäellä. Ensimmäiset tapahtumakokemukset kertyivät Lahden 2017 MM-hiihdoista ja edes saman kevään ajanottohommat Helsinki Central Park Runissa eivät saaneet innostuksen liekkiä hiipumaan.

– Runner’s High:n haku tapahtumiemme työntekijöiksi on jälleen avattu ja etsimme keikkatyöläisiä monipuolisiin hommiin. Jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa tsekata lisätietoja ja laittaa hakuviesti tulemaan! Mielellämme täydennämme tapahtumatiimiämme uusilla innokkailla tekijöillä kun tapahtumat pääsevät jälleen käynnistymään täydellä teholla!

Lisätietoja Runner’s High:n osa-aikaisten tapahtumatyöntekijöiden hausta löytyy täältä.