Myös vuonna 2021 juostaan Helsingissä – varaa paikkasi kevään ja kesän upeimpiin juoksutapahtumiin nyt todella edullisesti.

EARLY BIRD ILMOITTAUTUMINEN HELSINKI10:LLE 25 €

Helsingin juoksukevään kohokohta on Helsinki10, joka juostaan ensi vuonna 24.4.2021.

Tapahtumassa juostaan nimensä mukaisesti kymppi, ja reitti kulkee Helsingin keskustan upeilla juoksubaanoilla. Tapahtuma on avoin kaikentasoisille juoksijoilla huipuista aloittelijoihin, ja se toimii paitsi loistava valmistautumisena pidemmille matkoille, niin myös juoksukevään päätavoitteena kympille tähtääville. Lue lisää Helsinki10:n tapahtuman nettisivuilta klikkaamalla tästä.

EARLY BIRD ilmoittautuminen Helsinki10:lle nyt vain 25 €, joten kannattaa toimia nopeasti, asettaa tavoite lisäämään syksyn ja talven treenimotivaatiota, ja varata paikkasi lähtöviivalta täältä.

EARLY BIRD kampanja on voimassa 6.10.2020 asti.

 

EARLY BIRD ILMOITTAUTUMINEN HELSINKI HALF MARATHONILLE 29 €

Paras mahdollinen avaus juoksukesälle 2021 on tietenkin 12.6.2021 juostava Helsinki Half Marathon. Yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista juostaan kaupungin kauneimmilla rantareiteillä. Upea reitti, mahtava tunnelma ja lukuisat kannustuspisteet varmistavat hienon juoksuelämyksen. Tutustu Helsinki Half Marathonin nettisivuihin täältä.

Myös Helsinki Half Marathonin vuoden 2021 tapahtuman EARLY BIRD ilmoittautuminen on avattu, ja puolimaratonille pääset mukaan nyt todella edulliseen 29 € hintaan. Klikkaa jo tästä ja ilmoittaudu!

EARLY BIRD kampanja on voimassa 6.10.2020 asti.

 

HELSINKI10 + HELSINKI HALF MARATHON 54 € = KAUPAN PÄÄLLE WeRunHelsinki-PIPO*

Koska kaksi juoksutavoitetta on parempi kuin yksi, ja talvella päähän kannattaa laittaa trendikäs pipo, niin miksi et ilmoittautuisi samalla molempiin tapahtumiin

Kaikki samalla kertaa yhdistelmäilmoittautumisen sekä Helsinki10:lle että Helsinki Half Marathonille 2021 15.11. mennessä tekevät saavat kaupan päälle upean WeRunHelsinki-pipon. Pipot tilataan ja postitetaan kampanjan päättymisen jälkeen. EARLY BIRD hinta 54 € molempiin tapahtumiin on kuitenkin voimassa vain 6.10. asti, joten kannattaa toimia heti ja klikata tästä ilmoittautumaan.

*Pipo sisältyy ainoastaan samalla ilmoittautumislomakkeella tehtyihin yhdistelmäilmoittautumisiin. Pipo ei sisälly vuoden 2020 tai aiemmista tapahtumista tehtyihin ilmoittautumisten siirtoihin, eikä erikseen Helsinki10:lle ja Helsinki Half Marathonille tehtyihin ilmoittautumisiin.