Helsinki Half Marathonin yhteistyökumppanit menossa mukana tapahtuma-alueella!

Helsinki Half Marathonin yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua yhteistyökumppaniemme tuotteisiin ja tarjontaan. Esittelijät löydät Finlandia-talon edustalta Karamzininrannasta.

HOKA ONE ONE tuo esittelyyn ja myyntiin Helsinki Half Marathonin viralliset kengät. Testikenkien poistomyynnissä miesten ja naisten CLIFTON 3:t ja VANQUISH 3:t 49 eurolla. Uusista kengistä myynnissä CLIFTON 3 MIEHET 99€, Tracer miehet ja naiset 99€.

SUUNNON teltalta on mahdollista hakea Spartan-testikello lainaan kisan ajaksi ja tulla tutustumaan tuotteisiin Suunto-asiantuntijoiden avustuksella.

LEADER:in teltalla maistatuksessa uutuustuote Leader Protein Dream 45g patukat

HHM:n virallisen valmennuskumppanin RUNNER’S HIGH:n teltalla mukana myös yhteistyökumppanimme JOULUJUOKSU. Joulujuoksun early bird-hinnat voimassa 11.6. saakka: 10 km 30 € / 5 km 20 €. HHM:n ilmoittautumiset vuodelle 2018 myös avattu! Runner’s High:n teltalla jaossa ilmaiseksi rajoitettu määrä uniikkeja eSimo-paitoja sekä Runner’s High:n t-paitoja.

RUSH HELSINKI tarjoaa lapsille pomput päivään Karamzininrannan eteläpäädyssä!

McDavid ja Nathan: Tule tutustumaan markkinoiden laadukkaimpiin kompressiotuotteisiin ja juomareppuihin.

Palautuminen on kokonaisvaltaista HHM:llä. WORKRELAX tuo hierontatuolinsa Karamzininrannalle, HIEROJA-KOTIIN.FI ja Urheiluhieroja Joel Hakala ja EROONJUMEISTA.FI hoitaa hieronnat Kongressisiivessä maalintulon jälkeen!

finlandia