TAPAHTUMAINFO

Helsinki Half Marathon ja Kids Run Helsinki juostaan 8.6.2019!

LÄHTÖ

Helsinki Half Marathonin lähtö on 8.6.2019 klo 8.45 Alvar Aallon kadulta.  Lähtö tapahtuu yhteislähtönä ja lähtöalue on jaettu tavoiteajan mukaisiin karsinoihin.

MAALI

Helsinki Half Marathonin maalialue sijaitsee Karamzininrannassa Finlandia-talon edustalla.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa missään tapauksessa taittaa.

PAITA

Tapahtumapaidan/finisher-paidan voit ostaa ilmoittautumisen yhteydessä 10 EUR hintaan. Paita on Björn Borgin teknistä materiaalia ja huippulaadukas!

TAVARASÄILYTYS

Tavarasäilytys on ilmainen juoksijoille.

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

Helsinki Half Marathonin maksimisuoritusaika on kolme (3) tuntia. Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme poistamaan reitiltä ne juoksijat jotka eivät kykene kolmen tunnin loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

HHM:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

ELIITTIJUOKSIJAT

Eliittijuoksijoiden osallistumisessa, majoitusjärjestelyissä ja matkakorvauksissa ota yhteys:

Tuomo Salonen
Athletes’ Liaison for Helsinki Half Marathon
tuomo.salonen(at)runhigh.fi
IAAF Authorised Athletes’ Representative

HASHTAGIT

#HHM2019 #WeRunHelsinki, #KidsRunHelsinki ja #HelsinkiHalfMarathon

JÄNISPALVELU

Helsinki Half Marathonilla vuonna 2019 on taas tarjolla hyvä määrä jäniksiä. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

NUORISOALENNUS

HHM tarjoaa vuoden 2019 tapahtumaan – 20 % alennusta nuorille vuonna 1994 tai tämän jälkeen syntyneille. Alennuksen ilmoittautumisesta saat koodilla: HHMNUORISO .

OSALLISTUJALISTA

HHM2019 osallistujalistan näet täältä.

REITTI

Helsinki Half Marathonin reitti alkaa Kansalaistorin edestä Alvar Aallon kadulta, josta jatketaan Baanan kautta kohti merellistä Helsinkiä. Kauniin reitin varrella voit nauttia myös useista Helsingin nähtävyyksistä! Katso HHM2018 reittikartta täältä!

RYHMÄT

Haluamme kannustaa ryhmiä mukaan tapahtumaamme! Ehkä olette työ-, polttari- tai kaveriporukka, joka haluaisi ilmoittautua ryhmänä tapahtumaamme? Yli 5 henkilön ryhmille tarjoamme -15 % alennukset voimassa olevasta hinnasta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Ota yhteyttä: info@helsinkihalfmarathon.fi

SARJAT

HHM sarjat ovat: Miehet yleinen, Naiset yleinen, minkä lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55  ja 60 sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat.

 

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

 

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan.
Osallistuminen on mahdollista siirtää myös toiselle henkilölle 5 euron siirtomaksua vastaan.

Ohjeet toiselle henkilölle siirrettäessä:

  1. Kirjaudu omille sivuillesi: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=3751&eventkey=095125b05bbd0f78dd2ad5b94c72db9c
  2. Valitse ”Siirrä osallistuja/myy osallistuminen”
  3. Näytölle ilmestyy koodi, ota se talteen ja anna koodi tilallesi tulevalle osallistujalle
  4. Uusi osallistuja mainitsee koodin ilmoittautuessaan tapahtumaan ja maksaa 5 EUR siirtomaksun

OSALLISTUJALISTA

Mukana olevat juoksijat löydät täältä.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä ilmoittautumispalvelumme tarjoajaan Ultimate Sports Serviceen: mail@ultimate.dk

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaseteleistä otamme vastaan Smartum-, Virike- ja Eazybreak-setelit.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

HHM:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.