LÄHETTILÄÄMME

Tutustu tapahtumalähettiläisiimme!

Jukka Lääveri

Jukka Lääveri, alias Helsinki52dude, juoksee silloin kun autolla ei pääse maaliin. Jukan inspiroi aikanaan juoksemaan epäterveelliset elämäntavat ja loputon nälkä – myös menestyksen nälkä. Vuoden 2014 valmistautumista Helsinki Half Marathonille seurattiin useaan otteeseen jopa Juoksija-lehden sivuilla. Loppuaika 1.35 oli pettymys ja kengät lyötiin naulaan ja lenkit vaihtuivat HK:n siniseen. Nyt on pari vuotta kulunut ja on kohutun paluun aika. Jukan treenejä kohti huhtikuun Helsinki10:ä ja Helsinki Half Marathonia tullaan seuraamaan erityisesti videotervehdysten kautta HHM:n sosiaalisessa mediassa.

Seuraa Jukkaa somessa:

> Jukan Instagramin löydät tästä.

 

Aki Nummela

Aki Nummela on Helsinki Half Marathonin yksi perustajista ja vuoden 2016 maratonin Suomen mestari. Akilla on laaja juoksutausta ja tällä hetkellä ykköstavoite on edustaa Suomea Berliiniin EM-maratonilla 2018. Akista tuli syyskuun Berliinin maratonilla yksi harvoista viime vuosien 2:20:n alittajista kun hän kellotti ennätyksensä 2:19:36 Berliinin maratonilla. Helsinki Half Marathonilla Aki toimii järjestelypuolella. Aki on myös Runner’s High:n, HHM:n virallisen valmennuskumppanin, hallituksen puheenjohtaja ja valmentaja.

Seuraa Akia somessa:
> Akin Instagramiin löydät täältä.
> Akin blogin löydät täältä.
> Akin Facebookiin löydät täältä.
> Akin Twitteriin löydät täältä.

 

Mark Green

Mark on lontoolainen juoksija, joka on toipumassa pahasta peliriippuvuudesta. Juoksu vie Markin ajatukset pois muusta ja treenaamisesta on tullut lontoolaiselle suuri intohimo. Mark on juossut yhteensä kahdeksan puolimaratonia ja Helsinki Half Marathon 2018 hän tulee valloittamaan Helsingin kadut!

Seuraa Markin tarinaa täällä.

Blogi: Four Months Left

Blogi: The Beast from the East

Blogi: The clock is ticking

Blogi: Blimey! It’s the weekend already. How did that happen?

Alejandro Olmos Marcitllach

Alejandro löysi juoksun kulttielokuva Forrest Gumpin myötä yli 11 vuotta sitten. Tuon jälkeen Alejandro ei ole lenkkeita riisunutkaan, vaan hän on juossut 5km alle 19 minuuttiin, 10km alle 41minuuttia. Maraton on taittunut kolmeen tuntiin ja 45minuuttiin. Puolimaraton ennätys 1:36:00 laitetaan uusiksi Helsinki Half Marathonilla 2018! Alejandro odottaa Helsinki Half Marathon reissulta uusia ystäviä, pastatankkausta sekä tietysti HHM:n afterruneja!

Seuraa Alejandron matkaa Helsinkiin täällä.

Blogi: Winter is coming!

Blogi: Sukat ja sandaalit

Blogi: Butterflies in the stomach

Kseniia Romanova

Kseniia solmii lempilenkkarinsa jalkaan Pietarissa. Vielä muutama vuosi sitten hän ei pystynyt edes unelmoimaan muutaman kilometrin juoksusta.  Kuten kaikki suuret rakkaustarinat  Kseniia innostui juoksusta poikaystävänsä yllyttämänä. Pian sen jälkeen  5km, 10km, puolimaraton ja maraton on taputeltu useaan otteeseen. ”Juoksen saadakseni otteen päivittäisestä elämästä – mitä ikinä onkaan meneillään. Lenkkeily pitää ajatukseni koossa ja auttaa minua keskittymään. Juoksu todella vapauttaa minut!”

Seuraa Kseniian matkaa HHM:lle täällä.

Blogi: Kohti Helsinki Half Marathonia!

Blogi: Less than 100 days to go!

Blogi: Spring Awakening

Uusin blogi: Almost ready for the HHM

Margit Partei

Margit on meidän Viron ambassador.  Margitin juoksuharrastus lähti liikkeelle kuten monella suomalaisellakin juoksemalla cooperin testiä koulussa saadakseen arvosanan liikunnasta. Juoksusta tuli kuitenkin Margitin juttu ja hän innostui myös 5 ja 10 kilometrin kisoista. Margit rikkoi neljän tunnin maratonin ja  kahden tunnin puolikkaan samana vuonna. ”Tavoitteenani on aina nauttia matkasta eikä vain aikarajoista. Juoksu on stressin lievittäjäni ja vietän paljon aikaa juoksuporukassani. Toki ennätyksetkin on tehty rikottaviksi, mutta se ei ole tärkeintä.”

Seuraa Margitin matkaa lahden yli Helsinkiin täällä.

Blogi: Suosikki juoksukohteeni

Blogi: My Birthday Tradition

Blogi: How to manage many things at the same time?

Blogi: One month to go!

Auguste Augustinaite

Auguste on liettualainen viimeisen vuoden psykologian opiskelija Vilnasta. Auguste tasapainoilee opiskelujen, treenien ja juoksutapahtumien kanssa. ”Tee kaikki tai älä sitten tee mitään”, on hänen mottonsa niin juoksussa kuin opiskeluissakin. Tämä kunnianhimoinen nainen juoksee, koska juoksu auttaa keskittymään, hallitsemaan stressiä ja liiallista tunteilua. ”Juoksu on rentouttavaa ja antaa tarvittavat lisäboostin kun sitä tarvitsen. Juoksu on auttanut minua kohottamana omaatuntoani.”
Kilpailuhenkisen ja aina itsenään haastavat Augusten matkaan pääset täällä.

Tabea Kautzsch

Tabea on berliiniläinen fysioterapeutti, joka löysi juoksun viisi vuotta sitten.  Tabea on laihduttanut juoksuharjoittelun avulla 30kg ja juossut Berliinin Marathonin vuonna 2014.  ”Juoksu on minun terapiani. Rakastan juoksemista, se puhdistaa mieleni, tunnen olevani elossa kun juoksen.”

Seuraa Tabean treeniä kohti HHM:ää täällä.

Blogi: Zum Helsinki Half Marathon Preview

Blogi: Urlaub und Training

Blogi: Steine in den weg

Uusin blogi: Wenn der Plan nicht funktioniert – dann ändere den Plan aber niemals das Ziel