Kisainfo

AIKATAULU

Helsinki Half Marathon (HHM) juostaan lauantaina 9.6.2018.

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

HHM:n puolimaratonin maksimisuoritusaika on kolme (3) tuntia. Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme poistamaan reitiltä ne juoksijat jotka eivät kykene kolmen tunnin loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

HHM:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

FACEBOOK

Seuraa tapahtuman tiedotusta ja ennakkotunnelmia Facebookissa.

HASHTAG

HHM löytyy sosiaalisesta mediasta virallisilla hashtageilla: #HHM2018 #WeRunHelsinki, #KidsRunHelsinki ja #HelsinkiHalfMarathon

HELSINKI10

Kymmenen kilometrin maantiejuoksu Helsinki10 juostaan erillisenä tapahtumana ensi vuonna 28.4. Lisätietoja täältä.

HOTELLI

Helsinki Half Marathonin virallinen tapahtumahotelli on Radisson Blu Seaside.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Tapahtumaan voit ilmoittautua TÄÄLLÄ!

INSTAGRAM

HHM löytyy Instagramista nimellä @HelsinkiHalfMarathon

JÄNISPALVELU

Helsinki Half Marathonilla jänikset löytyvät alustavasti seuraaviin vauhteihin: 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55, 2:00, 2:05, 2:10, 2:20, 2:30 , 2:45 ja 3:00.

KIDS RUN HELSINKI

Kids Run Helsinki -lasten juoksutapahtuma järjestetään vuonna 2018 HHM:n yhteydessä klo 12.15 alkaen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset avataan piakkoin.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa missään tapauksessa taittaa.

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaseteleistä otamme vastaan Smartum-, Virike- ja Eazybreak-setelit.

OSALLISTUJALISTA

Listan tähän mennessä ilmoittautuneista juoksijoista löydä TÄÄLTÄ.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä ilmoittautumispalvelumme tarjoajaan Ultimate Sports Serviceen: mail@ultimate.dk.

REITIN PITUUS, MERKKAUS JA VIRALLISUUS

Reitti kulkee puolimaratonin pituisen matkan. Reitti on virallisesti mitattu AIMS:n ja IAAF:n standardien mukaisesti ja tuloksesi on siis ennätyskelpoinen. Reitti on lisäksi hyvin merkattu ja kilometrikyltit nähtävillä. Tutustu reittiin tästä.

SARJAT

HHM sarjat ovat: Miehet yleinen, Naiset yleinen, minkä lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55, jne. sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat.

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TULOKSET

Linkki vuoden 2017 tuloksiin.

TWITTER

Helsinki Half Marathonin Twitter löytyy tästä.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

HHM:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.

 

#WeRunHelsinki #HHM2018 #HelsinkiHalfMarathon