Kisainfo

AIKATAULU

Helsinki Half Marathon (HHM) ja Helsinki10 juostaan lauantaina 10.6.2017. Puolimaratonin lähtöaika on klo 8.45 ja Helsinki10:n klo 9.20. Lähtö molempiin startteihin on Alvar Aallon kadulta Finlandia-talon läheisyydessä. Maksimisuoritusaika puolimaratonilla on kolme tuntia.

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

HHM:n puolimaratonin maksimisuoritusaika on kolme (3) tuntia. Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme poistamaan reitiltä ne juoksijat jotka eivät kykene kolmen tunnin loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

HHM:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

ALUEKARTTA

Tapahtuman aluekartan löydät täältä.

FACEBOOK

Seuraa tapahtuman tiedotusta ja ennakkotunnelmia Facebookissa.

ENERGIAGEELIPISTE

HHM:n ja Helsinki10 energiageelit tarjoaa Dexal. Nappaa omasi mukaan tavarasäilön läheltä tapahtuma-aamuna. Testaa geelejä jo ennakkoon! Koodilla ”Dexal25”  tapahtuman osallistujille -25% alennusta kaikista normaalihintaisista Dexal geeleistä 30.06.2017 asti osoitteessa oriolashop.fi

HASHTAG

HHM löytyy sosiaalisesta mediasta virallisilla hashtageilla: #HHM2017 #WeRunHelsinki, #KidsRunHelsinki #Helsinki10 ja #HelsinkiHalfMarathon

HUOLTOPISTEET

Juoma-asemat sijaitsevat noin 4,5, 9, 13 ja 17 kilometrin kohdilla.

HOTELLI

Helsinki Half Marathonin virallinen tapahtumahotelli on Radisson Blu Seaside. Tsekkaa erikoishinnat HHM-viikonlopulle!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Tapahtumaan voit ilmoittautua TÄÄLLÄ 5.6.2017 saakka!

INSTAGRAM

HHM löytyy Instagramista nimellä @HelsinkiHalfMarathon

JUOMA

Huoltopisteillä on saatavana vettä ja Leader Sports Drink Forest Berries -urheilujuomaa.

JÄLKIPELIT (AFTER RUN)

After runit järjestetään tapahtumailtana klo 17 alkaen. Paikkana Woolshed Helsinki. Tarjolla on mm. Humalove Brewingin ja Helsinki Half Marathonin yhteistyössä tuottamaa #WeRunHelsinki-tapahtumaolutta. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta.

JÄNISPALVELU

Helsinki Half Marathonilla jänikset löytyvät alustavasti seuraaviin vauhteihin: 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55, 2:00, 2:05, 2:10, 2:20, 2:30 , 2:45 ja 3:00. Jänikset on merkattu sinisillä HHM-ilmapalloilla tavoiteaikojen mukaan sekä Björn Borgin paidoilla. Jänikset majoittuvat lähtökarsinoihin 30 min ennen starttia.

KIDS RUN HELSINKI

Kids Run Helsinki -lasten juoksutapahtuma järjestetään tänäkin vuonna HHM:n yhteydessä klo 12.15 alkaen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Kids Run Helsingin omilta sivustoilta.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa missään tapauksessa taittaa.

LIIKENNETIEDOTE

Helsinki Half Marathonin liikennetiedote löytyy täältä.

LÄHTÖRYHMÄT

Lähtö tapahtuu yhdessä ryhmässä. Osallistujat saavat ryhmittyä lähtökarsinoihin oman kuntonsa mukaisesti. Eliittijuoksijat (numerot 1-100) lähtevät eturivistä. Lähtökarsinat ovat merkkityinä tavoiteaikojen mukaisesti. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä tavoiteaikasi. Jänikset on lähtöalueella noin puoli tuntia ennen starttia.

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaseteleistä otamme vastaan Smartum-, Virike- ja Eazybreak-setelit.

MUUTTUNEET OSALLISTUJATIEDOT

Ilmoittautumistietojen muutokset suljettu.

JUOKSUMATKAN MUUTTAMINEN

Voit vaihtaa matkaa puolimaratonista 10 kilometrille 4.5. klo 23.59 saakka. Muutos maksaa 10 euroa. Ota yhteyttä info@helsinkihalfmarathon.fi ja laitamme sinulle ilmoittautumiskoodin muutokseen tulemaan.

OSALLISTUJALISTA

Listan tähän mennessä ilmoittautuneista juoksijoista löydä TÄÄLTÄ.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO ENSI VUOTEEN ITSELLEEN

Ilmoittautumisen siirto seuraavan vuoden tapahtumaan onnistuu lääkärintodistuksella. Siirto on voimassa yhden vuoden ja ainoastaan itselleen, eli jo kerran siirrettyä ilmoittautumista ei voi siirtää uudestaan. Lääkärintodistus tulee lähettää sähköisesti info @ helsinkihalfmarathon.fi -osoitteeseen. Myös sairaanhoitajan tai työterveyshoitajan lausunto riittää. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO TOISELLE JUOKSIJALLE

Osallistumisen siirto toiselle juoksijalle suljettu.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä ilmoittautumispalvelumme tarjoajaan Ultimate Sports Serviceen: mail@ultimate.dk.

Katso osallistujalista TÄÄLTÄ.

OSALLISTUMISPAKETIN HAKU

Juoksunumerot ja tapahtumapaidat on noudettavissa Forumin Björn Borgin liikkeestä

To 8.6. klo 15-20
Pe 9.6. klo 10.30-20

Suosittelemme noutamaan kilpailupaketit ennakkoon mainittuina aikoina. Kilpailupaketteja jaetaan myös tapahtumapäivän aamuna klo 6.30-7.20 (puolimaraton), 6.30-7.45 (10 km) kilpailukeskuksessa Finlandia-talolla, mutta ruuhkiin kannattaa tällöin varautua noudon yhteydessä.

PYSÄKÖINTI

Helsinki Half Marathonin juoksijoille 20 % alennus Finlandia-talon Q-parkista. Pysäköintilippu saatavilla Kisatoimistosta. Parkkipaikkoja myös Mäntymäen kentällä ja lähialueilla.

REITIN PITUUS, MERKKAUS JA VIRALLISUUS

Reitti kulkee puolimaratonin pituisen matkan. Reitti on virallisesti mitattu ja tuloksesi on siis ennätyskelpoinen. Reitti on lisäksi hyvin merkattu ja kilometrikyltit nähtävillä. Tutustu reittiin tästä.

SARJAT

HHM sarjat ovat: Miehet yleinen, Naiset yleinen, minkä lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55, jne. sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat. Palkintojenjako on klo 11.00 maalialueella.

SUIHKUT

Töölön Kisahallilla. Ilmoita kassalla että olet juossut Helsinki Half Marathonin.

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TAVARASÄILYTYS

Tavarasäilytys sijaitsee Finlandia-talolla Kongressisiiven Mannerheimintien puoleisella sisäänkäynnillä.

TULOKSET

Linkki tuloksiin ja liveseurantaan. Tuloksien korjauksista ota yhteyttä info@helsinkihalfmarathon.fi.

TWITTER

Helsinki Half Marathonin Twitter löytyy tästä.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

HHM:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.

VERRYTTELY

Urheiluhieroja Joel Hakala vetää alkuverryttelyn klo 7.55 alkaen Karamzininrannan liikenneympyrästä näytteilleasettajien telttojen luota.

 

#WeRunHelsinki #HHM2017 #Helsinki10 #HelsinkiHalfMarathon