Suvi Myllymäki

Lyhyt esittely
Olen Suvi, 23-vuotias hyvinvointiin ja liikuntaan hurahtanut opiskelija Raumalta. Intohimo juoksemiseen ja ylipäätään urheiluun on ollut minussa oikeastaan aina. Muutama vuosi sitten innostuin juoksemaan pidempiä matkoja ja osallistumaan ensimmäistä kertaa puolimaratonille. Tällä hetkellä puolikkaita on takana kolme, ja edessä varmasti vielä rutkasti enemmän. Juoksu on minulle elämäntapa, ja olen niin innoissani, että HHM-lähettiläänä pääsen jakamaan juoksun ilosanomaa muillekin!

Parasta juoksemisessa?
Vaikka juoksemisen myötä on mahtava päästä kohentamaan kuntoa ja kehittymään, itselleni merkitsee eniten juoksun tuoma henkinen hyvä. Se, miten hyvin ajatus kulkee juostessa ja miten stressitasot laskevat lenkkipolun varrella. Juoksu on edullista terapiaa. Juosta voi missä vain ja milloin vain, ilman sen kummempaa välineistöä, varustautumista tai valmistautumista. Pääasia on, että saa kropan liikkeelle sekä hien ja ajatukset virtaamaan.

Vähiten mukavaa juoksemisessa?
Jos jokin huono puoli tai haaste pitäisi juoksusta nimetä, sanoisin inhottavista penikkavaivoista kärsiminen.

Suosikkiharjoituksesi?
Mikä tahansa treeni, jossa hiki virtaa ja saa fiilistellä omia lempparibiisejä.

Mitä sinä odotat vuoden 2020 Helsinki Half Marathonilta?
Samaa mahtavaa tunnelmaa kuin viime vuonna, upeaa reittiä ja huikeita kannustusjoukkoja. Tietysti myös toivon, että lenkkari kulkee ja pääsen nauttimaan juoksemisesta ilman vaivoja tai vammoja.

Tavoitteesi Helsinki Half Marathonilla?
Parantaa viimevuotista ennätystäni sekä valmistautua myös ensimmäiselle maratonilleni.

Puolimaraton-ennätyksesi? Muita ennätyksiäsi?
Ennätykseni puolimaratonilla on viime kesältä, 1:58:09

Kuinka valmistaudut Helsinki Half Marathonille?
Tänä vuonna saan ensimmäistä kertaa ammattilaisten tekemän harjoitusohjelman, jonka mukaan treenailla seuraavat kuukaudet. Tästä olen erittäin innoissani! Juoksun lisäksi liikun muutenkin monipuolisesti, venyttelyä ja muuta kehonhuoltoa unohtamatta. 


Seuraa Instagramissa ja YouTubessa!